kontakty
> Aktuality>Ambiente 2010 Frankfurt nad Mohanem

Ambiente 2010 Frankfurt nad Mohanem

Nová prezentace Thun 1794 a.s. na největším světovém veletrhu porcelánu a skla ve Frankfurtu nad Mohanem byla přijata s velkým zájmem a ohlasem, jak odborníky tak návštěvníky.
Neobvyklé, velmi otevřené prostory a přátelský způsob vystavení kolekce vzorků umožnila všem zájemcům nerušenou prohlídku, možnost vzít každý kus do ruky, a to vše spojené s profesionálním servisem prodejců Thun Trade a.s. a tradiční českou pohostinností.


Návštěvnost byla skutečně velká - přišly stovky zákazníků ze čtyř kontinentů z cca 50 zemí (Rusko, Ukrajina, Estonsko, Litva, Moldavie, Švédsko , Dánsko, UK, USA,Kanada, Brazílie, Panama, Chile, Bolívie, Německo, Rakousko, Švýcarsko,Finsko, Itálie, San Marino, Fancie, Belgie, Holandsko, Španělsko, Portugalsko, Řecko, Maďarsko Slovensko, Srbsko, Chorvatsko, Bosna a Hercegovina, Makedonie, Albánie, Bulharsko, Rumunsko, Polsko, Kypr, Saudská Arábie, Egypt, Libanon, Tunis, Maroko, Ghana, Pobřeží Slonoviny, JAR, Korea, Japonsko, Malajsie, Indie, Thajsko, SR a ČR.


Zájem byl o celý sortiment - podle jednotlivých trhů a zvyklostí na trzích - od široké kolekce klasických tvarů a dekorů po moderní, hladké tvary a jednoduché dekory, Velký zájem byl o gastro program, zejména o tvar Spirit, líbila se i nová kolekce Blue Cherry, která bude na základě zájmu rozšířena o další barevné varianty. Impozantně působil i rozsah sortimentu - škála tvarů a výrobků v jednotlivých tvarech. Celkově potvrdila expozice, že vystavující je velký výrobce a má podstatné kapacity a možnosti uspokojit požadavky všech zákazníků.

Autor - snovatovarna.com

Thun 1794 a.s. Tovární 242, 362 25 Nová Role

Telefon: +420 353 410 111 |  e-mail: thun@thun.cz